КАКВО БИХ НАПРАВИЛА АКО ИМАХ ВЛАСТ, НО В МОЕТО ОТЕЧЕСТВО СЪМ АЗ БЕЗ ГЛАС !

КАКВО БИХ НАПРАВИЛА АКО ИМАХ ВЛАСТ, НО В МОЕТО ОТЕЧЕСТВО СЪМ АЗ БЕЗ ГЛАС !

 

-Най важното за момента – Изборите да станат задължителни! Да не се допускат за кандидати в правителство,депутати …хора ,които вече са били там-да не се повтарят,както и никакви турски партии и то в управлението ни! Ясно,че нашите държат ДПС ,а и някои  нови,за да ги използват да си натъкмяват процентите  и да спечелят и това става, след като обезверен народ Не гласува. Да не се допускат чужди граждани от вън да гласуват . Гласовете на малцинствата да се вземат за Половин глас  при гласуване. Хора ,които не си плащат задълженията-такси,данъци.и.т.н. също нямат право да гласуват,както и роми,които имат повече от четири деца. След  четвърто дете  в ромското семейство  да се спрат детските и помощите.Не било хуманно-дрън,дрън, а хуманно ли е ние да им плащаме тока и помощите, а нашите деца да гладуват и бягат навън? При това малцинствата  у нас,най вече ромите от вън са защитени, а ние българите дори в Родината си не сме защитени?! В ПАРЛАМЕНТА ДА НЕ СТЪПВАТ И НЕ ЧЛЕНУВАТ ХОРА,КОИТО ВЕЧЕ СА БИЛИ ТАМ!!!

 

-Здравната система.Никакво субсидиране от здравна каса на частни клиники и болнични заведения. Като е тръгнал  да ръководи,да се перчи, да прави частен бизнес,клиники,поликлиники,аптеки-цели монополи и  то с менте лекарства /имаше случаи на празни капсули –антибиотик/, да си бере грижата, а не да бърка в джоба на държавните болнични заведения и от там на бедните си съграждани, които нямат пари за частни прегледи. Когато един лекар е много кадърен и без значение титлите,хората го намират където и да е ,каквито и пари да иска, но кои Хора?!  Здравната  каса си е една пирамида  и е пълна тъмница -цяла  мафия! Лекарите са свързани с дистрибутори на всякакви лекарства и така просто правят търговия, а Не лечение. Да можем да си сменяме личните лекари по всяко време през годината това е наложително.Здравната каса отпускала толкова,другото доплащате!? Ами тогава да се спре изобщо  това осигуряване,след като не стига до никъде!!!!

 

-Енергийната система.Никаква зависимост от вън,защото лично за мен това е проформа и излиза че и онези, и нашите ни крадат! Това с електромерите да се отмени,защото всеки ден идват хора и от ЧЕЗ да речем и ровят по тях, народът нищо не разбира дори и от зелени, и всякакви енергии …допълнения към фиша за плащане. Пишат си, настройват си ги както си искат, както и пресмятането, та и какво напрежение на тока пускат-изпогоряха на хората ел.уредите! Да се отчита на други уреди Не тези уж електромери и не така достъпни,за да се знае тогава със сигурност че НЕ самите хора помежду си се крадат. Само.

 

-Същото нещо е  и с парното. С тези „разкопки“ за газово потребление станаха смешни. Доказано е ,че газта е по опасна от ел.тока, от дърва и въглища. И не толкова евтина и сигурна. А и отчитането  е пак тъмница.

 


-Съдебната система е пълен батак, както и полиция. Пожарните по донякъде са.Съд,полиция,прокуратура…играят си на криеница-Хванат ги ,пуснат ги, да дори и осъдени от затвора се пускат без  никаква наказуемост, напротив помагат им да избягат. Разбира се че пак царицата пара е в нещата. Баш големите престъпниции ,  престъпления се влачат, дела …докато накрая пускат на свобода дори убийците и рецидивистите. сен пример е Киро-царят на ромите и не само той. Ами натиск ,но откъде познайте и с какво – с ПАРИ! Омбудсман и заместникът му непремено трябва да не е българин, ха,  познайте пак защо, но и нищо не върши прехвърлят си топката с прокуратура и съд. Писмата на роми,турци и .т. н. се разглеждат дори навън от България и се застъпят за тях,дори им плащат таксите разни фондации,а нашите писма,жалби се хвърлят в кошовете за боклук  в държавните учреждения.Трябва да има смъртно наказание и то по този начин,по който е убил, крал,рекетирал, изнасилил,измъчвал…жертвата си.Жена ,която продава детето си още в утробата,която захвърля децата си да бъде Стерилизирана на момента и то по болезнен начин.Ако питате лично мен-направо да я нарежат на парчета-това е свято  нещо майчинството.За баща зарязал децата си или не признал,аз давам Гилотина, но няма да стане,по добре е пак стерилизация,никога да не е мъж вече.

 

-Бедствие станаха наркотиците и проституцията.Това е ,защото младите вече нямат работа и се отдават на пороци, а и в отчаяние по слабите се затриват и не само в наркотици.Трябва да се вкарат в затвора поне за 20-години хора които отглеждат канабис и други треви, а тези които внасят наркотици у нас от вън,направо прогонени,но преди това ,както хан Крум режеше ръцете на крадците.
Проститутките…те са лесни-да им се даде работа ама яка да не се сещат за секс от потене и труд-принудителен разбира се иначе няма да искат. Обратно полово ориентирани да бъдат обособени в цетрове без достъп до нормалните жители и деца на страната ни .Заболелите вече и подвластни дори на алкохол-физически труд навън,тежък физически труд , докато забрави миналото си.
Психично болните са най зле,защото те просто не асимилират нищо,не реагират, не разбират, а само да ги приспиват както правят днес нашите лекари така не става. Обикновено болните  са бели мишки в такива психични заведения-пробват на тях разни лекарства,психиатрите си правят доцентури и тем подобни. Това е ад. За психо болните, по тежко болните трябава да има места, където да живеят защитени от ужасите  и тежкият живот навън извън дома,клиниката. Но сме бедни и не става, тогава…да умират това и се прави с тях.

 

-Грижа за дете и майчинство.Никой не мисли за деца,майчинство,бременни….Тази държава като че ли има неписан закон който толерира повече ненормални деца-познайте защо, повече алкохолички майки и наркоманки, никакви парични средства за новородено и детските са просто смешни,затова и ромите раждат до  последно.На ром до четири деца после санкции ..стерилитет, кастрация като при животните,глоби-ще работи принудително да си изкара глобата каквото му се нареди и на татенцето и на маминката решила да показва на света,че е на този свят само да се опложда и ражда,защото повечето роми не ходят и не искат да ходят и на училище,но това е друга точка. Майка убила детето си,продала, не просто да я убият, а да я измъчват по най жесток начин и така да умре. Майка  и татко зарязали рожбите си също пълна кастрация,стерилизиране и мъчения като в древността.

 

-Всички гледачки,вещици,врачки,баячки,шарлатанки…..и мъже такива да бъдат обесвани както в миналото или изгаряни на клада за назидание.Роднините им глобявани.

 

-Образователната система е повече от болна.Просто няма държава,няма просвета ,култура и образование,та доскоро турчин ни бе министър на културата, ами не само той ,те чуждицата  се намърдаха навсякъде във всички сектори ,където е по удобно да ни довършат,защото им се позволява! В края на всяка учебна година да има изпити.Да се спре това подбиране на деца-добрите в едни училища,калпазани и  хулигани в други,защото лошите просто гонят добрите и то с инциденти понякога фатални и ставащи в училищата, а не навън.Никаква намеса на родител в работата на учителя,както и в комбина с учител да тормозят,уволняват друг учител при това често ученикът-детето  знае за този сценарий.Парите които би трябвало да се дават на училищата някъде потъват. Право вето на Директор не само на учебно заведение–това не го разбирам и за мен си е терористичен акт. Той коли, той беси. Не е нормално така.
Културата ни изцяло потъна особено с турските и други чужди сериали,но не виждам как ще бъдат спряни,защото явно и там играят ПАРИТЕ! Много телевизии, а едно и също излъчват, затова трябва просто да бъдат спряни повечето. Как за чалга има спонсори, а за опера и балет да речем няма? Ами ясно е големите и чуждицата-ориента в случая стои зад тези порно, а не музикални компании .

 

-Колкото до спорта,пак всичко опира до парите,базата…Ами няма,защото ПАРИТЕ ПОТЪВАТ, ОТИВАТ ДРУГАДЕ. Кубрат защо печели,само защото е кадърен?Има и други кадърни и в други сфери но са в сянка.Илияна Раева-тя ли е най кадърната …?!

 

-Защита на природа. Всеки бракониер,секач на дървета ,убиващ природата, ресурси,крадец в тази сфера да му бъдат ОТСЕЧЕНИ  ръцете публично.Хора посторили на защитени места своите „бърлоги“ ,заведения по морето,в планината..
тези хора да бъдат дадени на съд не,защото ще си платят и нищо,направо конфискация на цялото им имущество.Защото то определено е крадено.За фас на улицата в някои държави си в ареста.Тук не,като циганките по улиците се пуши,пие хвърля се какво ли не дори бикини и превръзки,презервативи…!

-Търговия,храни,дрехи и всичко друго…всичко с бандероли и спиране на даден магазин в нарушение хванат. Никакви ситни букви по стоките, упътвания по лекарствата, какви лупи трябва да носим да разчитаме или просто не трябва да четем, защото е измислица?Глоба и спиране завинаги пхравата на човека да работи в тази сфера,в която е сгафил.Никакви прошки и само забележки,защото даденият натровен  вече човек е разсипал някой от органите си и здравето му е вече под въпрос  с тези отрови в стомах и  черва или пък просто е Умрял.
Няма прошка тук. Това е здраве. Живот.

-Пътищата,транспорта и подаряването на шофьорски книжки.Затвор за тези които са му издали книжката, които са му взели парите да му дадат изпита, а после го пускат на улицата убиец на всичко ,което се движи и шава.  Криза в ж.п., авиация,
автобуси…билетите се покачват страхотно ,а условията са все и по лоши.

Направо казано-БЪЛГАРИЯ СЕ РАЗПАДА!

Може би мога да  продължа,но наистина се отвратих.Чета за другите народи,но такива безобразия като у нас няма. Мърсим красивата ни и богата българска Земя и тя се бунтува  показва го с пороища,земетръси, изпраща метеорити и нелечими болести,радиация…Криза. Да, ясно, но дали е само кризата?! ГОРКО НИ!
ОБИЧАМ СИ РОДИНАТА,ПРИРОДАТА,
НО НЕ И ДЪРЖАВАТА,ако това е държава.
БОЛИ МЕ ЗА НАРОДА МИ,НЕ ЗЛОБЕЯ,БОЛИ!
ПЛАЧА, БОЛНА СЪМ И ЗАТОВА,
ЧЕ ПТИЧКА СЪМ С ПРЕКЪРШЕНИ КРИЛА!
ОСЪДЕНИ СА НАШИТЕ ДЕЦА,
В ДУХОВЕН ГЛАД НА БЕДНОТИЯ, НИЩЕТА!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s