ПРИРОДАТА ОТМЪЩАВА щом българин българин не защитава-спасява

https://i1.wp.com/s020.radikal.ru/i718/1406/68/bc81ceb08073.jpg

 

Версиите за потопа във Варна се множат с всеки изминал час, а хората се тревожат, че бедствието въобще не се дължи само на природата

3 тревожни версии за потопа във Варна се разпространяват в мрежата.

Унищожителното бедствие покоси внезапно морската столица, няколко градове и населени места също са засегнати от проблема. Жертвите на наводнението са повече от 13 души, и Добрич даде кръвнина, където опасността от нова приливна вълна не е отминала.

потопа във Варна

В момента всички търсят виновните за ситуацията, въпреки че цяла България успя да се мобилизира и да помага на потърпевшите от потопа във Варна.

Хората са единни в каузата си и са готови да се справят напук на институциите, които обичат само да си прехвърлят горещия картоф. Някои предположения за изсипалото се небе определено звучат притеснително.

Отмъщението на природата

Природата е решила да си отмъсти, защото сме се самозабравили, гласи масовото мнение в нета.

потопа във Варна

Изсичането на горите, липсата на разумно потребяване на ресурсите и омразата, която цари между всички, са основните отговорници за настоящите ни проблеми.

„Земята е жив организъм, тя винаги знае кога да ни накара да сведем глави и да се смирим, защото именно това ни липсва!”, убедени са привърженици на тази версия.

Ванга предсказва, че ще има реки от трупове

Днес Фейсбук е потресен от думите на пророчицата, която е дала знак, че през късната пролет на 2014-та ни очаква такова глобално нещастие. Висшата сила трябвало да се намеси, за да възстанови баланс, политиците също няма да са пощадени, гласи послание на Ванга, твърди украинецът Анатолий Любченко.

ХААРП прати потопа във Варна

Още снощи читатели и свидетели на бурята във Варна се кълняха, че такова чудо е абсурдно да се дължи на естествени процеси.

„Беше адски апокалипсис, усещаше се изключително силно статично електричество, удряха серия от мълнии, все едно е самият край!”, споделят изплашени местните.

А преди малко се завъртя и снимка, която се счита за доказателство за влиянието на ХААРП.

„Има ли още някой, който да се съмнява в технологиите на Световния Ред?!”, реагираха защитници на конспирацията.

Да, и аз виждам в горния десен ъгъл, при черната чертичка характерните следи на кемтрейлс.
Тази седмица и аз наблюдавах мощни широки „писти“ по небето, които почти веднага се преобразуваха в тежки оловносиви облаци.
Явно впръсканият химичен състав предполага развитието на подобни смъртоносни унищожителни небесни водни масиви.
ХААРП е съвместно дело на сатана с неговите помощници в човешка плът.
След като ние обърнахме гръб на Твореца и позволихме мерзостта да шества по булеварди и площади свободно (дори бяха пазени от силите на реда прайд-парадите!), съвсем логично е на мястото на оскърбения, отдръпнал се от нас Божий дух, който поддържа равновесие в природата, да ни застигне зловещата сянка на сатана. Оставени сме сиротни, не защото Бог ни изостави, а защото ние се отвърнахме от Него…Ужасите ще се множат тепърва – утрешната горчива
истина за непокаялото се човечество.Кроежните планове на илюминатите не си поплюват. Механизмите за контрол и манипулация са в действие не от скоро. Всяването на страх е най-мощното им оръжие. Направо сме си като на арена за опитни мишки. Един план в действие…

 

Пръскането над България с биологичното оръжие КЕМТРЕЙЛС е повече от 8 години и това може да се види от много материали качени в нета. От 2009 г. пръскането се засили и стана яростно – самолетите летят денонощно. Техният грохот говори за НИСКА ВИСОЧИНА на летене, но радара LBPD в Пловдив ПОКАЗВА ВИСОЧИНИ над 9000 М. Ясно се вижда, че височината не е такава. Ясно се виждат следите от къде излизат и как замъгляват небето с химическа пелена. Всеки божи ден! Химическите следи съдържат опасни вещества за човека, животните и всичко над което се изсипват – наричат се hazardous materials и би трябвало ДА НОСИМ ПРОТИВОГАЗИ!!!!!! Но не носим нали!? Кемтрейлс освен че отравя всичко променя и климата. Как става това? Самолетите летят на различна височина и пръскат с алуминиеви наночастици, чиято площ при разстилане е огромна. Даже и без допълнително нагряване с инсталациите HAARP се получава разместване на пластовете в атмосферата!?!? и създаване на изкуствени промени. Преди това обаче от един безименен остров в Атлантическия океан, който ГО НЯМА НА КАРТИТЕ пак едни мощни антени ХААРП излъчват огромна ел. магнитна енергия и избутват пластовете с топъл въздух от екватора към северния полюс. Топлият въздух разтопява ледниците и снега, а с кемтрейлс и ХААРП може да се манипулират влажните маси въдух във всяка посока. Така се смесват вятър и вода и се направляват над определени територии. Последствиятяа са силни валежи, бури, смерчове и торнадо. Съответно жертви, наводнения, щети за милиарди и ПРОМЯНА НА КЛИМАТА,както и разболявяане на хората с най-различни вируси и гъбни спори в кемтрейлса. Да не говорим за вдишаните наночастици алуминий че могат проникват дори в човешките КЛЕТКИ, а разпръснатия БАРИЙ много токсичен метал как добре се разтваря във въздух и вода!! Управляващите крият истината за тези пръскания, защото те са ГЕНОЦИД над нас!!!! Не се спазват членове от Конституцията за опазване на природата и здравето на човека и това може да го видите. Но трябва да се осъзнаете И аз мисля, че тук е намесен проекта ХААРП, защото всичко изглежда доста нереалнно!

 

 

 

 

 

 

 

 

https://i2.wp.com/s020.radikal.ru/i720/1406/f5/7578e1d7a463.jpg

КАКВО СЕ СРУТИ В АСПАРУХОВО

Трагедията във варненския квартал Аспарухово и в Добрич дезавуира лицето на българските политици за последните 25 години. В един момент там се озоваха премиер, вицепремиер и министър на МВР, областен управител и кмет.
Защо?
Защото България е неразградена социалистическа държава-свръхцентрализирана и организационно сбъркана. И така се появиха властовите чакали и показаха пълна липса на координация и колко е сбъркан управленческият модел.
Какво имам предвид?
Помислете си кого ще слуша противопожарната охрана? Тя е подчинена пряко на министъра. И ако кметът иска бързо действие, не може да го стори, ако министърът е на друго мнение. Кого трябва да слуша службата за защита на населението? Отново се получава същият идиотски дуализъм. А охранителната полиция? Така е и с други институции.
Изведнъж става ясно, че отговорност носи кметът, но ако министърът го цака, защото е от друга партия-той е обречен. Това са политическите лостове на свръхцентрализираната система, чрез която България е измъчвана в продължение на 45+25 години.
А нещата могат да се решат много просто.
Достатъчно е да се прехвърлят чрез закон охранителната полиция, противопожарната охрана и гражданската защита към общините, като се намали със съответния процент държавният бюджет към МВР и се даде на общините. Така ще се увеличат правата и задълженията на кмета, но ще се разтовари МВР и ще заприлича на нормална институция.Този процес се нарича ДЕЦЕНТРАЛИЗАЦИЯ и е задължителен за изграждане на демокрация.
Защото чрез ДЕМОКРАТИЧЕН ЦЕНТРАЛИЗЪМ демокрация е невъзможно да се случи.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s