УМЕЯ ДА ПРОЩАВАМ-ПРОСТИМОТО

https://i0.wp.com/m.sibir.bg/uploads_bg/img/0138694/img_138694_2018889_l.jpg

ЗЛИ ХОРА,НЯМА ДА ВИ ПОСЕКА,НЕ ЩЕ СЕ ИЗМЪРСЯ!

Умея да се изказвам и това го знаят тези ,които ми пречат тук да контактувам с хората.Питам,къде е админът тук, когато се вижда как някои ,които спамят безогледно и то с постове копирани от интернета от къде ли не,къде е админът, когато тези някои създават нови профили, които ми пускат някой и друг коментар след това ме блокират или аз като отвърна на коментиращите ме,тогава тези същите „хакери“ да ги нарека търчат след всеки мой коментар и пишат срещу мене -след мене,за мене!? В същото време пак хекерски ли как са ми блокирали приятелите и повечето са отдавна само офлайн с тези си профили в сибира.Това значи ли, че тези ми приятели трябва да ги изтрия,след като просто ги няма при мен с тези си профили и защо така е станало? Не са избягали от мен, а един от тях ми писа ,че е имал натиск тук от не кои да са да си направи друг профил,че да не го знам и да не ми е вече в приятелите. Що за злоба,наглост, подлост и какво ли не още? Докога ще се прави натиск на хората тук особено на приятелите ми? И какви ли още не поводи и причини се изтъкват пред хорицата само и само да ме изолират,така става и на други места и с други потребители. Защо бе мозъци, защо използвате техники,връзки с админи, със собственици на сайтове, интриги и тем подобни, толкова ли сте безсилни в желанието си да сте това, КОЕТО НИКОГА НЕ МОЖЕТЕ ДА СТЕ?! Ами… съжалявам ВИ!
НЕ САМО ГОСПОД ГЛЕДА,ХОРАТА ВИЖДАТ ИСТИНАТА, НО ПО ЛЕСНО ИМ Е ДА БЯГАТ …типично българско поведение!
БЛАГОДАРЯ на истинските си приятели, които не ме изоставиха макар и с други профили те са тук до мен-тях ги целувам, досещам се кои са и кои бяха предишните им профили, профили на мои приятели.
Ако нещо нарушавам и това се използва да ме оплюват и откъсват хората от мен, то задайте си въпроса не го ли правите и Вие, дори по зле?! Както и дори едно блокиране, кога и защо -това си е право на всеки потребител, докога ЩЕ СЕ МЕРИ С РАЗЛИЧНИ АРШИНИ? За едни може всичко,за други -НИЩО?!? От както от сайта бис беге и други чишити от чалга форуми и литературните сайтове се намърдаха тук, от тогава категорично ми се пречи и на контактите с хората, с тези които все още ме харесват-не говоря за харесване, като жена или като поетеса, разказвачка, а като ЦЯЛО! ХОРАТА СЕ ЗАПЛАШВАТ ДА НЕ МЕ ПОСЕЩАВАЛИ, ОПЛАКВАТ МИ СЕ САМИТЕ МИ ПРИЯТЕЛИ, ЧЕ ТРУДНО ВЛИЗАТ В БЛОГА МИ, В ПРОФИЛА МИ И НЕ МОГАТ ВИНАГИ ДОРИ НА ЛИЧНИ ДА МИ ПИШАТ. АЛО, ПИТАМ ВИ, НЕКАДЪРНИЦИ НЕДНИ И ЯВНО ГРОЗНИ, ПРЕСТЪПНИК ЛИ СЪМ И С КАКВО ПРАВО МЕ ДЕЛИТЕ ОТ ХОРАТА, ДАВАТЕ МИ И ДИАГНОЗА, КОЯТО ОПРЕДЕЛЕНО Е ВАША ПО РОЖДЕНИЕ, ДИАГНОЗА НА НАПЪЛНО ЛУДИ И ЗЛОБНИ, ЗАВИСТЛИВИ СЪЩЕСТВА, НЕ КАЗВАМ ЧОВЕШКИ, ЗАЩОТО ИМА И ОГЛЕДАЛО-
ВИЖТЕ СЕ! АКО ВСЕ ОЩЕ ИМАТЕ ОЧИ! И ОЧИ! ЗАЩОТО СЪРЦА НЯМАТЕ, А БЕЗ СЪРЦА, БЕЗ ЧУВСТВА И БЕЗ ИСТИНАТА СТЕ ГОЛА ВОДА!

АМИН.

 

Малка картинна галерия,някои Ви ги спестих- 

https://i1.wp.com/m.sibir.bg/uploads_bg/img/0138694/img_138694_1926399_l.jpg

Този ме изтри от бис беге-жалва се пред Калин с куп женски подписчета, дали пък само с подписчета?!

https://i0.wp.com/m.sibir.bg/uploads_bg/img/0138694/img_138694_2114614_l.jpg

Ето това правят в сайта бис беге,затова ме изтриха от там и се довлякоха в сибир беге-тези …същите… 

https://i1.wp.com/m.sibir.bg/uploads_bg/img/0138694/img_138694_2011790_l.jpg

Не можете с мене да се мерите дори с камъни да ме целите! 

https://i2.wp.com/m.sibir.bg/uploads_bg/img/0138694/img_138694_2051846_l.jpgl

https://i1.wp.com/m.sibir.bg/uploads_bg/img/0138694/img_138694_1926390_l.jpg

КОЛКОТО ДО ДЪЩЕРЯ МИ –

https://i0.wp.com/m.sibir.bg/uploads_bg/img/0138694/img_138694_2078684_l.jpg

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s