ФОРУМА КЪМ САЙТА МИ НЕ РАБОТИ..ФОРУМА,БЛОГА МИ ТАМ…..

От чата ми в сайта ми-само чата функционира както трябва засега! Двата ми клипа също са спряни!

22 сеп 12, 13:31
Цитат и не от кой да е: „cekupama, прочитайки последните ти два поста считам че… определено си имаш някои неприятности, проблеми с източник вероятно от поетичните среди.
22 сеп 12, 13:31
!!!: Това е нормално до момента в който не се прекрачат определени морални норми, обаче.Аз не съм с поетична дарба. Чета написаното от теб, тъй като считам, че Ти определено имаш такава.
22 сеп 12, 13:30
!!!: Затова и гласувам за даден пост. За да анализираМЕ ситуацията (ако сметнеш за необходимо) разшири въпроса си…“ 

 

Затова ли…

СЛЕД ТАЗИ МИ СТАТИЯ ФОРУМЪТ НА ЛИЧНИЯТ МИ САЙТ,ДЕТО БЕ ПОМЕСТЕНА Е БЛОКИРАН,СПРЯН!

11.07 21:08 – ЗАЩОТО ИМА ЗАЩО ДА ИЗТРЕБВАТ НАРОДА МИ,ТРЯБВА ИМ РОДИНАТА МИ-БОГАТСТВАТА И!

Точно от тогава ми спряха форума и осакатиха сайта ми,нима са само плевенчани?!

Този човечец още когато Полина пееше ми се закани,че заради  уж поетесата Златка Митева-еsen и заради себе си,че съм му била противна,ще ме удари жестоко и най лесно му било по Полина.Неговият братовчед ,който съще беше тогава в сайта блог беге ме предупреди,че Веско от Асеновград- leif де е лежал в затвора, че е много отмъстителен и пред нищо не се спира.Озлобял е след раздяля с жена си и най вече с любимата си дъщеря. По това време пускаше мои снимки с мои стихове в ютуб по подобие на този Мирослав от Скопие,затова и досега си мисля ,че са едно и също лице. Накрая уж го спряха поне в ютуб, но той не се спря -направи анкета срещу мене на снимките ми бе напарвил не той разбира се зъби на глиган и пускаше анкета с подписка срещу мене, след време февруари 2009 ми изтриха блога в блог беге-най големият за тогава, с най много коментари все римувани -хиляди най вече мои. Зад този престъпник стоеше  Златка поетесата esen с нейният спонсор Кирил от Казанлък -comfy. Идваха дори в Плевен при моята ученичка Деница и църквата на Сторгозия -моят квартал,така им казали,че да се застраховат да не ги хванели кретвите ми и магии–дрън,дрън, а може би идваха та и в училището ми да правят те нещо такова! Работатa беше ,че Златка е изгубила едната си дъщеря като дете още в последствие и Кирил май син, а моята е в агония  и тегло….6-та година след като пак от жалби от всякъде и колежките и Полина напусна „Пайнер“. Сега в блог беге е същото -надписват се гласове по масово , лидерстват същите ,но вече имат по мн никове, а тогава мене уж заради това ме изтрили! Копираха стиховете ми и започнаха да ги пускат от свое име без да знаят ,че съм ги пуснала на много места.Сетиха се да ме поканят пак в блог беге, след като не мина номерът им в блог беге да направят мнооооого профили все на секири и пишеха глупости от мое име, та дори и за сина ми,че се посирал…! Изтриха  и на Полина блога там с мнооого нейни снимки, както и жупел профила ми за проза,това пък пречеше на другият от Асеновград Стефан-cefulesteven.Той по късно и досега дойде да живее в моят град Плевен, уж заради жена,но не е така! Избяга…там доста се осра с този Веско,Златка,Кирил и др. от етноса. Сега са доволни,че страдам заради дъщеря ми,че Полина е по зле от всякога, че се бори за живота си вече пета година,че са си отмъстили най вероятно чрез Асеновградският ходжа-някой ми го подшушна! Но тепърва ще им се връща,защото Полина не е виновна за моите грехове, както  и злобните чалги също не разбраха,че Полина няма вина заради майка си.
Макар че за мене истината е друга и голяяяяяма-детето ми беше в онези среди….завистта и злобата на онези им надделя над разума и човешкото,което е било в оскъдица в тях.

https://i1.wp.com/static1.novatv.bg/public/pics/news/640x480_1368010387.jpg

Име:
веселин терзиев

Възраст:
39

Пол:
мъж

Град:
Асеновград

ICQ:
472822628

Интереси:
доста….

https://i0.wp.com/blog.bg/photos/profile/25640.jpg

ЕДНО СПЕЦИАЛНО ПОРЪЧЕНИЕ,НА leif.blog.bg С ЖЕЛЯЗНО ОТВРАЩЕНИЕ!

Кой не е виждал рибар със фес?
Смях се на глас, с кеф смях се и днес!
Някакава болна и злобна душа,
рови в живота ми и и в мисълта,
щото си няма собствен живот,
щото признава само хомот
на волни, свободни, красиви животни,
не като него копитни, хоботни.
К….. гадно , родено за мъст,
с миризма остра и сопол гъст,
blog.bg такова изчадие има,
дори се гордее с него и с трима
още такива умни глави,
хем некадърни, хем злобни души!
Посяга на всичко чисто и свято,
на Господ Бог даже, любимо,признато.
Посегна на мен и на мойте деца,
защото си няма деца и жена,
най нисша твар, перверзник, мръсник,
на разни рибки подава език!

 

 

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s