ОТКРАДНА И ОТ ДВЕТЕ НЕЩО, накрая себе си остави беден


https://i2.wp.com/static.blife.bg/7d421fe8c1c4.japv7d421fe8c1c4.jpg

Кой е  за съжаление в случая?

https://i0.wp.com/skandalno.net/wp-content/uploads/2013/01/konstantin-1-300x210.jpg

Откраднах твоя смях, любов!
Откраднах твоята усмивка!
Сега на път съм и на лов,
но първо на разпивка!
Откраднах часове и дни
и песните звънливи твои
и за това не ме боли
нали изпълних дните мои.
Остана погледът разсеян,
походка на самонадеян,
останах с тишината в мрака,
защо, кой мене пак прецака?!

 

https://i0.wp.com/marica.bg/f/news/86/640_f2a30da67e6bc67b9387ccdde7ddcebe.jpg

АМИ ЗАЩО И С ПРЕСЛАВА?

 

Преслава и Константин отдавна имат връзка, но досега тя не пречела на личния им живот. Двамата започнали де се срещат веднага след като певицата се разделила с Петко Димитров и периодично се събирали и си тръгвали всеки в лов на собственото си щастие. Преслава била една от причините Райна да зареже мургавия певец, а сега е на път да го зареже жена му, пише skandalno.net. 

Надя е много търпелива, но напоследък споделила с няколко приятелки, че вече не издържа: „Константин е груб към мен, лъже ме непрекъснато, пие и не се прибира. Малките лъжи мога да му простя, но големите няма как. Те просто не могат да се преглътнат.”  

Чашата преляла, когато нейна приятелка засякла мъжът й Преслава да излизат от скъп хотел край София. Надя позвънила веднага на съпруга си, който я метнал, че е в Пловдив и води преговори за свой нов клип. „Знаех за връзката им, но той ме увери, че вече е минало. Странно минало, щом все още ходят по хотелите”, коментирала Надя. 

Тя все още не е простила на мъжа си и това, че той не я взе на турнето си в Лондон, а замина само с Райна. „Аз не зная от коя бивша любов да го опазвам по-напред и докога да слушам лъжи. Затова смятам да го оставя, тогава няма да има угризения да пие, да не се прибира и да тича след всяка рязвяна фуста”, казала огорчено жена му.

 https://i0.wp.com/mister.bg/wp-content/uploads/2013/05/519x389-300x231.jpg

https://i1.wp.com/skandalno.net/wp-content/uploads/2013/06/raina-konstantin-1-300x225.jpg

Константин и Райна

Старата любов ръжда не хваща, гласи народната мъдрост. В случая на Райна и Константин тя е повече от вярна, защото години след тяхната официална раздяла, уж бившите партньори все още поддържат горещи отношения.

Истината за нестихващата и изпепеляваща любов между Райна и Константин лъсна при последното им съвместно участие, където двамата не се свениха да се прегръщат и целуват дори, когато знаеха, че ги снимат.

Преди няколко дни светското общество бе потресено от поредния скандал с любовчията Константин, който бе заплашен с развод от съпругата си Надя. Изтормозена от вечните изневери на певеца, разплаканата жена сподели пред приятели, че възнамерява да го напусне, въпреки че в момента е бременна с второто им дете. Надя не конкретизира коя е виновницата за това трудно решение, но последните събития показа повече от ясно – това е Райна.

райна и константин

Райна и Константин

Още в края на април в пространството се промъкнаха слухове, че Райна все още е основен фактор в живота на Константин. Тогава Надя избухна за първи път и заплаши своята вечна съперница с побой, извадена от равновесие заради вечната намеса в семейния им живот. До саморазправа за щастие не се стигна, но съмненията останаха.

Така, Константин и Райна продължават да се обичат, въпреки че в живота им отдавна има нови хора, чиито чувства нараняват без да им мигне окото. Снимките от техния последен концерт са повече от ясно доказателство, което не може да бъде оборено по никакъв начин.

 

Лют скандал избухнал между настоящата съпруга и бившата любовница на певеца Константин преди няколко дни. Ситуацията излязла от контрол заради неуместни изказвания на Райна, които предизвикали ответните действия от страна на законната Надя.

Тон за свадата дала Райна, която неволно или не заяви на интервю, че с Коце продължават да се виждат тайно извън служебните си задължения и дори искала интимни съвети от него. Това било потвърдено и от самия Константин, който словоохотливо разказал как дава акъл на бившата си изгора.

Когато прочела за странните отношения на съпруга си, Надя изпаднала в истерия и се разпищяла с всички сили. Първоначално вдигнала скандал на неверника и поискала обяснение за действията му. Тъй като играчът не могъл да се оправдае по логичен начин, жена му се разярила окончателно и иззела личния му мобилен телефон.

Там на първо място бил записан номерът на Райна, ама не се нейното име, а с псевдонима „моето малко котенце”. По – късно, чалга певецът обяснил на приятелите си, че злоумишлено е написал именно „котенце”, а не „пиле”, защото съпругата му много бързо щяла да се усети какво става.

Когато се докопала до телефона на Райна, Надя незабавно избягала навън, като залостила вратата с ключа си. След това се обадила на съперницата и поискала лична среща за изясняване на отношенията. Райна се поуплашила и отказала да се представи, но обещала, че повече няма да прави така.

https://i2.wp.com/skandalno.net/wp-content/uploads/2012/05/2_konstantin_nadia-300x225.jpg

Константин и Надя

https://i1.wp.com/www.bliasak.bg/uploads/newBroi/file16824.jpg

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s