ЕДИН…ПОСТ

ПОСТА МИ В ЕДИН ДРУГ САЙТ Е СПРЯН?! СЪС СЪЩИТЕ ХОРА Е,КОИТО СА И ТУК, И В бисбеге, И…В ИНТЕРНЕТА ИЗОБЩО ТОЧНО В ДЕНЯ НА РОЖДЕННИЯ ДЕН НА ПОЛИНА !

ЧРД, ПОЛИНА-ЕДНА МНОГО ДОБРА ПЕВИЦА С ДОБРО СЪРЦЕ, С НАИВНА, РАЗДАВАЩА СЕ ДУША, ГОЛЯМА КРАСАВИЦА!

08.07…..четвъртък, зодия рак, асцендент скорпион

image

Докъде стигна човешката злоба и завист! Те …..даваха и дават маса пари да се разкрасяват-изкуствено -интервенции, силикони и.т.н. А тя-ПОЛИНА беше и е просто себе си. Естествена от всякъде погледнато. Но…..кой търпи това в днешно време?! Не, не може да си различен, да вкарваш свои правила-ценностни,трябва така да направят, че точно ти, който ги вкарваш и искаш да живееш, да бъдеш по честният, истинският начин човек, точно ти да ГИ ПОТЪПЧИШ, за назидание, че си дръзнал да се покажеш толкова можещ и толкова различен от неможещите, от ….тълпата!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДЕТЕТО МИ!

Моля се след мене да намериш правилния път от който те отклониха злите хора без никакъв срам, свян,без страх дори от Господ!

 

http://www.youtube.com/watch?v=_n58tF3-gGw

image

 

http://www.youtube.com/watch?v=cFTx8YHCVEk

image

Вече го няма и сайта и освен че се убиха да и пишат минуси
под клиповете в интернета, особено на тези нейни клипове,
които аз съм качила

http://www.youtube.com/watch?v=etxcU9SIs4Q

 

 

ПОЛИНА ОТ МАЛКА ПЕЕ…песен на майка си

http://www.youtube.com/watch?v=SITlVTTOMdY

image

ПОЛИНА,БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА,ЩАСТЛИВА,КОЛКОТО БОГ Е РЕШИЛ ЯВНО! А ИНАЧЕ ТОЙ СИ ЗНАЕ РАБОТАТА, МИЛО МИ ДЕТЕ, РАНО ИЛИ КЪСНО ВЪЗМЕЗДИЕ ЩЕ ИМА,то не е наша работа. Важното е да се обичаме,да оцелееш, да оцелеем!


ЦЕЛУВАМ ТЕ по вечно мокрите красиви очички!

БЪДИ, дори ако трябва мен да ме няма!

ОБИЧАМ ТЕ И ВИНАГИ ЩЕ ТЕ ОБИЧАМ,

НЕ ОТ ЧУВСТВО ЗА ВИНА,ЧЕ НЕ ВИ ОСИГУРИХ ХУБАВ ЖИВОТ
И ИСТИНСКИ БАЩА, А ПРОСТО ЗАЩОТО СЪМ МАЙКА
И ТО ОТ ОНЕЗИ-ИСТИНСКИТЕ!

 

ТОВА Е ПОСТЪПКА ПАК НА ГРУПАТА, КОЯТО ВИЛНЕЕ В ИНТЕРНЕТА С ЖАЛБИТЕ СИ И ДАЛАВЕРИТЕ СИ, ХАКЕРСТВАТА ПЛАТЕНИ И ЗЛОБАТА, И ЗАВИСТТА СИ СРЕЩУ МЕН И ПОЛИНА!!!  НАИСТИНА СПРЯМО МЕН МИ ПИСНА С ТАЗИ ЦЕНЗУРА!

НЕ СЪМ УБИЙЦА, ПРЕСТЪПНИЦА,КРАДЛА,НЕ СЪБИРАМ ПОДПИСКИ В ИНТЕРНЕТА, НЕ СЪМ ПОЛИТИКАН, НЕ СЪМ ПОРНО ЗВЕЗДА, НИТО ПЪК ПУСКАМ ПОРНО КЛИПЧЕТА И ТО ДОМАШНИ, С КОИТО НЕТА Е ПЪЛЕН, ТА И ТУК ДОРИ С РАЗГОЛЕНИ НЕПРИЛИЧНИ СНИМКИ И ПРЕДДЛОЖЕНИЯ,НЕ СЪМ ПЕРВЕРНА, ПЕДОФИЛИЯ С ДЕЦА И ЗАПОЗНАНСТВА С ПОРЪЧКИ ЗА У ДОМА,СИЛНО КАЗАНО ПРОСТИТУЦИЯ И. Т. Н. ТОГАВА КАКВО,КАКВО ,ХАЙДЕ ДЕ КАЖЕТЕ ВИЕ НЯКОЛКОТО ЗАВИСТНИЦИ?! ЗЛОБЕЕТЕ, НЕ ЛЪЖЕТЕ, ЗАВИСТТА РАЗЯЖДА И ВИ ТЛАСКА КЪМ ИЗЛАГАЦИЯ, ЖАЛБИ И ХАКЕРСТВА И КВО ЩЕ СТАНЕТЕ ПО ДОБРИ, ПО ТАЛАНТЛИВИ, ПО КРАСИВИ… КАК МОЖЕ ТАКАВА ГОЛЯМА ЗЛОБА, ХЕМ ДА НЕ МОЖЕШ,ДА СИ НЕКАДЪРНО, А ДА ЗАВИЖДАШ И ПРЕЧИШ ?! ДОРИ НЕ СЪМ ЯДОСАНА, НО ВИЖТЕ –ТОВА СА МОИ ПОСТОВЕ В ЕДИН УЖ ДЕМОКРАТИЧЕН САЙТ,УЖ,КОИТО СЪМ ПУСКАЛА, ОТДЕЛЯЛА СЪМ ВРЕМЕ, ТРУД МОЙ, ОЧИТЕ СИ РАЗДАВАМ, СЕБЕ СИ И КВО…ЦЕЛТА Е ДА БЪДА СМАЗАНА, ЯДОСАНА И СПРЯНА ?!

ХАЙДЕ ДА ВИ ВИДЯ, КАК ЩЕ МЕ СТИГНЕТЕ…НЕ САМО В ИНТЕРНЕТА!?

Достъпът е отказан
Причина:
Поста нарушава правилата на сайта ––-за поста ми Имам чар лъскавина, ще имам и след смърттаОт духът ми Ви е страх-е,нема как ще ГО приемете-нямате и не можете да имате моят дух и сила.


Достъпът е отказан
Причина:
порно или еротика ЖАДУВАМ ТЕ
Достъпът е отказан

И кое му е еротичното на моят клип и стих, та нета е пълен с клипове,които са си гол секс и то с малки момичета и брадясали араби да речем!

Причина:
Advertisement-ЧРД,ПОЛИНА-ЕДНА МНОГО ДОБРА ПЕВИЦА С ДОБРО СЪРЦЕ…..

Еее…. тук вече умряхте от злоба, Полина е смазана от злобата и завистта, но Господ не забравя и тези които и причиниха това и сега я крият и трият…ще си го получат само заради едно нещо–––В ПРИРОДАТА НИЩО НЕ СЕ ГУБИ, ПРОМЕНЯ СЕ И ЗАКОНА ЗА БУМЕРАНГА И РАВНОВЕСИЕТО НЕ МОЖЕТЕ ДА СПРЕТЕ! Жалки сте в безсилието си да спрете красивото, талантливото,няма да стане вашето!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s